Hiljuti vaadatud

Teil pole hiljuti vaadatud tooteid

Velvetveluur, laia triibuga – hele mündiroheline

16,90 

Laia triibuga veluurtrikotaaž meenutab paremalt poolt velvetkangast

  • hind meetri kohta
  • miinimum ostukogus  0,5m, ostusamm 10cm (0,1)
  • koostis: 95% puuvill, 22% polüester, 5% elastaan
  • laius 160cm
  • kaal ca. 320 g/m²
  • hooldus, triikida pahemalt poolt.

 

1.9 laos

Velvetveluur, laia triibuga - hele mündiroheline

16,90 

1.9 laos

Lisa ostukorvi
Osta kohe
Tootekood: VEL-081822-00267 Kategooriad: , Silt:

Velvetveluur, laia triibuga – hele mündiroheline

Laia triibuga veluurtrikotaaž meenutab paremalt poolt velvetkangast  – ilus ja pehme lühikese sametise parema poolega, neljas suunas veninv, pahem pool sile, väkeseaasaline. See pehme sametine kangas sobib ideaalselt nii täiskasvantue kui lasterõivaste loomiseks. Suure puuvillasisaldusega kangas on paksema poolne, sobib ideaalselt jahedateks sügis-talve ilmade rõivasteks.

Mis on veluur? Veluuriks ei nimetata ühte konkreetset materjali, vaid neid on mitut tüüpi. Kõik selle tüübid materjalid on väliselt sarnased – kangal on pehme sametine pind, pahem pool sile –  erinevus tuleb kudumisprotsessist. Silmkoeline veluuri on pahemalt poolt väikseseaasaline, nagu trikotaaž. Kangale annab venivuse nii silmuskude kui ka koostises olev elastaan. Materjal on hästi veniv ja suhteliselt kulumiskindel ega kortsu.

Kui Sul endal puudub hea idee oma järgmiseks õmblustööks, siis pakume head valikut lõikeid, mis sobivad ka veluurist õmblemiseks!

Et uus riideese Sind kaua rõõmustaks, siis hoolda seda õigesti. Soovitav on kangas eelnevalt läbi pesta. Valmistooteid on soovitav pesta ja triikida pahempidi pööratult. Sorteeri pesu enne pesemist – heledad ja tumedad! Lubatud on masinpesu kuni 30 kraadi, triikimine mõõdukal kuumusel pahemalt poolt, pleegitamine ja trummelkuivatus keelatud.

 

Värv

Sertifikaat

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Arvustust saavad kirjutada ainult need sisseloginud kasutajad, kes on antud toote ostnud.

0
    0
    Ostukorv
    Teie korv on tühiTagasi poodi